Prevoz zaposlenih

Kombi prevoz putnika je najtraženiji vid prevoza. Izvanredna udobnost vozila, inteligentni dizajn, napredna tehnologija i prostor za do devet osoba, doprinosi da uživate u svom putovanju. 

Sa našim vozilima svaka vožnja je doživljaj, bez obzira gde sedite. Zahvaljujući fleksibilnom sistemu zadnjih sedišta, dostupne su mnoge konfiguracije sedišta.

Iznajmljivanje kombi prevoza za zaposlene je odličan izbor za svakog ozbiljnog poslodavca kome je bezbedan i tačan dolazak na posao prioritet. Biz line poseduje savremen vozni park sa udobnim vozilima kojima upravljaju iskusni, profesionalni i licencirani vozači.

Kombi prevoz putnika postaje nezaobilazan deo poslovanja ozbiljnih kompanija u Beogradu i okruženju.

Kombi prevoz je idealan način da svojim zaposlenima obezbedite siguran i tačan dolazak i odlazak sa posla po najpovoljnijim uslovima.

Kombi prevoz je jako fleksibilan i to je jedna od najvećih prednosti prevoza putnika. Kada koristite usluge kombi prevoza zaposlenih imate mogućnost da sami birate mesto i vreme polaska.

Kao linija nove generacije, svesni smo da na prvom mestu treba staviti potrebe putnika, zato smo tu za sva Vaša pitanja i sugestije.