Prevoz putnika u zemlje Evrope

BIZ LINE se bavi i prevozom putnika do mnogih destinacija u zemlji i Evropi!
Organizujemo svakodnevne polaske do poznatih evropskih gradova – Praga, Bratislave i Budimpešte.

Biz line poseduje savremen vozni park sa udobnim vozilima kojima upravljaju iskusni, profesionalni I licencirani vozači.

Sa našim vozilima svaka vožnja je doživljaj, bez obzira gde sedite. Zahvaljujući fleksibilnom sistemu zadnjih sedišta, dostupne su mnoge konfiguracije sedišta / prtljažnog prostora.

Sa novim, sklapajućim sedištima u drugom redu možete organizovati sedišta za konferenciju. Zavisno od modela, vozilo ima tri pojedinačna sedišta u drugom redu i pojedinačna sedišta u trećem redu. Pojedinačna sedišta mogu se sklopiti tako da se samostalno preklope, spreme ili izvade. Visokokvalitetne tkanine i obloge, više prostora za prtljag i nivo proizvodnje ekvivalentni su automobilu koji garantuju udobnost i praktičnost i pružaju vozaču i putnicima prijatno iskustvo u vožnji.

Prevoz putnika sa BIZ LINE-om prelazi na novi nivo. Izvanredna udobnost vozila, inteligentni dizajn, napredna tehnologija i prostor za do devet osoba, doprinosi da uživate u svom putovanju.

Vršimo usluge transfera do aerodroma, vozilima lux klase.
U mogućnosti smo da vam ponudimo i transfer sa aerodroma u Budimpešti.

Nudimo i usluge najma vozila sa vozačem.
Kao linija nove generacije, svesni smo da na prvom mestu treba staviti potrebe putnika, zato smo tu za sva Vaša pitanja i sugestije.